De hieronder volgende paragrafen zijn de algemene gebruiksvoorwaarden tussen jou (de gebruiker) en Cursusdienst.net (de beheerder alsook de deelnemende kringen) omtrent de dienstverlening van dit online cursusdienstplatform. Je dient deze te accepteren om het platform te kunnen gebruiken.

Door deze voorwaarden te accepteren stem je er in toe dat je persoonlijke gegevens, die je invoert, verzameld en bijgehouden worden. Deze informatie zal niet bekend worden gemaakt aan derden zonder jouw toestemming. Het beheer van de site is niet aansprakelijk voor het verlies van deze persoonlijke informatie tengevolge van frauduleuze praktijken van derden.

Het e-mailadres dat je opgeeft wordt alleen gebruikt voor het opvolgen van je bestellingen en het verschaffen van bijkomende informatie inzake ontwikkelingen met betrekking tot Cursusdienst.net en de deelnemende cursusdiensten.

Om het verlies van gegevens te vermijden worden logs bijgehouden van uitgevoerde acties op Cursusdienst.net. Deze logs zullen nooit rechtstreeks gelinkt worden aan je persoonlijke account, behalve indien er specifiek mee ingestemd wordt, maar kunnen wel gebruikt worden voor algemene statistieken en optimalisatie van de site. Deze site maakt daarbij ook gebruik van Google Analytics (G.A.'s EULA is dus ook van toepassing).

Cursusdienst.net en de deelnemende cursusdiensten zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de uitgaves en kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor gebreken opgemerkt aan de uitgaves. Cursusdienst.net en deelnemende cursusdiensten verbinden zich ertoe om fouten die door gebruikers zijn opgemerkt en doorgegeven zo snel mogelijk te verbeteren.

De beheerders van de site hebben het recht de inhoud van de site (incl. geposte berichten) te verwijderen, bewerken, verplaatsen op het moment dat zij dit passend vinden.